Ahad, 30 Disember 2012

Contengan Masa Lapang

Assalamualaikum semua^_^

Terasa macam dah lama tak menghasilkan lukisan yang warna-warna ni.. Melukis memang hobi pun,selalu ja melukis. Time meeting, dalam kelas, masa study pun selalu ja melukis. Mewarna ja dah lama tak buat, sebab scanner rosak, jadi tak dapat la saya nak upload dalam laptop. huhu.. Takpa lah, insyaAllah dah elok scanner tu nanti, ada la lukisan yang terbaru..^^
Dah nama pun contengan kan, maka dah tentulah hasilnya pun tak seberapa kan..Semoga bermanfaat untuk semua..peace^^


Yang ni muka sahabat saya^_^




Yang ni pun dedikasi dari wajah sahabat


ni masa kempen GMUKM


ni lukisan masa meeting persatuan


ni tak cantik,sebab tak jadi




gambar ni tiru dari sekeping gambar, senget-senget dah orangnya ha..hehe


ni khas saya buat untuk sahabat-sahabat






ni masa mood exam tahun lepas


fesyen tak salah,yang salah cara kita berfesyen






ok,yang ni cantik..sebabnya bukan saya yang lukis..saya warnakan ja..^^


ni antara hasil yang paling saya suka, sebab tona warnanya menjadi








ni 1st time try buat ton warna


pemuda harapan^^




ni pun lukis masa meeting


lukisan dari sekeping gambar dalam majalah




ni masa mula-mula belajar

ni masa mula-mula belajar

ni masa mula-mula belajar


Kenapa contengan? kenapa bukan lukisan?? Meh tengok kat sini kenapa,ok?

p/s : alamat blog dalam gambar-gambar tu semua dari blog lama saya..nampak sangat dah lama tak buat lukisan baru kan..

tag : kartun muslimah doodle kartun muslimah comel nasihat doa untuk ibubapa kartun sahabat sahabat sejati  no couple usrati keluarga

4 ulasan:

Nur Hayatul Akmal Mohd Rapiai berkata...

sahabat saya yang sorang nih memang berbakat..
macam artis ^^

p/s:comel la sahabat kamu tu..hihi

Nurul Jannah berkata...

wah,masih ingat lagi??hehe..k.long,malu k.tam^^

Cik Syida berkata...

cantiklaaaa, pandai awak lukis :D

Nurul Jannah berkata...

@Cik Syida Terima kasih awak..tp ni bukan lukisan,just contengan masa lapang ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
✿ Personal Blog : Copyright 6/12/2012 © Design By Nurul Jannah Binti Ahmad ✿