Tukar Banner



Sharing is caring. Macam mana cara nak sharing
( Ikuti step-step mudah dibawah, semudah 123 ^^, )
  1. Pertama sekali, anda perlulah menjadi follower Travelog Nursyurga(dah follow?).
  2. Letakkan banner Travelong Nursyurga di blog anda(salin code dibawah gambar).
  3. Kalau dah letak, tinggalkan link blog anda diruangan comment di bawah ini.
Saya akan memaparkan banner anda sepantas yang saya mampu diruangan ini.
(sekiranya banner anda masih belum dipaparkan dalam tempoh seminggu, sila maklumkan pada saya). 

Mudah kan?
Semoga kita sama-sama peroleh manfaat.
^_^



Banner Sahabat Blogger
Ismi Syahirah Ismail
smile:)
CODE BANNERCODE BANNERCODE BANNERCODE BANNER
CODE BANNERCODE BANNERCODE BANNERCODE BANNER


✿ Nak cantikkan susunan banner macam saya? ✿


 Klik Tutorial Susun Banner Di Sini 

20 ulasan:

Nur hanim berkata...

Dah letak banner awak thanks :D

Nabila Aziz berkata...

done ! -> http://nabila-aziz.blogspot.com/p/blog-page.html

Azrah Azlan berkata...

aS'SALAM YA UKHTI , SAYA DH LETAK BANNER AWAK DKAT EX. BANNER SAYA , AWAK PULAK LETAK BANER SAYA DKAT BLOG AWAK :D THANKKKK :* " http://azghahonefour.blogspot.com/ " NI LINK BLOG SAYA :D SYUKRAN

Nabila Aziz berkata...

Hai awak ! trima kasih sebab banner kita kat situ :) tapi kita dah tukar banner baru..kalau tak kisah tlong tukar ye? hehe http://nabila-aziz.blogspot.com/p/blog-page.html

aisyah humaira' berkata...

niera nak exchange ! niera dah letak bnner awak. :)

www.aisyahhumaira.com

Adilah Asari berkata...

done..yaya dah letak banner awk..jom tukar banner dgn yaya :)
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/jom-tukar-banner-nak.html

Nurul Jannah berkata...

Alhamdulillah,banner awak semua dah pun berjaya ditukar, tq sudi tukar banner ^^,

Iema Gurlz berkata...

thanx ye ^^
iema da letax banner awak kt page nie
http://iema90.blogspot.com/p/exchange-banner_22.html

Siti Nurazwaniza berkata...

Assalamualaikum :) Done put yours too pretty! Thanks :D

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/p/linkies_30.html

Husna Humairah berkata...

dah letak banner awak dah. terima kasih share banner saya ;) btw, ajar buat kotak utk letak banner-banner tu.. nampak kemas sikit :)

Noraqilah Johari berkata...

done :) comel la kotak banner 2 :)

Aimi Wardina ♥ berkata...

Done put yours back.
*Btw, have a nice day, tomorrow, and forever :)

~IraNur~ berkata...

dah letak banner blog awak :)

dib berkata...

http://t.co/2lH3lhLQjn

syahirah berkata...

sya letak banner awk dlm blog sya =)

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/p/exchange-banner.html

Cik Mira berkata...

dah letak banner awak dlm blog sy

MayaSari berkata...

Saya dah letak banner anda di page saya kat EX Banner http://proffads.com

Jaja berkata...

Done

http://littledaies-port.blogspot.com/p/ex-change-banner.html

Athirah ♥ berkata...

assalamualaikum.. dah letak banner awk kat blog sy.. exchange with me ya ^^ thanks !

Haura' Al Maqsurah berkata...

aS'SALAM YA UKHTI... Ana datang Nak Exchange Banner http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/p/exchange-link.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
✿ Personal Blog : Copyright 6/12/2012 © Design By Nurul Jannah Binti Ahmad ✿