Jumaat, 19 April 2013

Alhamdulillah,entri ke-100^^,

Ok, untuk entri yang ke-100 buat blog kesayangan iaitu Travelog Nursyurga ni, taknak berceloteh panjang sebab nak siap-siap untuk bertolak ke Johor sekejap lagi untuk bertugas pada hari penamaan calon esok. Sekadar nak kongsikan gambar kartun muslimah PAS yang diedit, bukan hasil lukisan sendiri.. Kalau sudi,boleh ambil buat profile picture^^,

Bagi yang tak tahu lagi, DAP akan bertanding atas kerusi PAS di semenanjung manakala atas kerusi PKR di Sabah dan Serawak. Alhamdulillah, DAP semakin dekat dengan Islam. Semoga dengan takdir Allah di saat-saat akhir ini DAP tak dapat menggunakan tiket DAP, semoga non-muslim semakin dekat dengan Islam..amin..

Ini kalilah!!! bersama merealisasikan perubahan..























7 ulasan:

Johar Mukminin berkata...

assalamualaikum .. moga berjaya .

Condoriano berkata...

Yang versi lelaki tiada ke?

Nurul Jannah berkata...

@Johar Mukminin:wlkmslm wbt. amin.. terima kasih atas doanya..=)

@Condoriano:versi lelaki xda..kurang mendapat sambutan dari lelaki..tapi penah jugak edit dua keping dulu.boleh tengok kat link ni:
1) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453264638049610&set=a.112603512115726.6128.100000982340285&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn1%2F615633_453264638049610_1020919818_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn1%2F536427_453264638049610_1020919818_n.jpg&size=1200%2C1800

2) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452612991448108&set=a.112603512115726.6128.100000982340285&type=3&permPage=1

Naz Ieqa berkata...

awk....saya nk ambil gambar2 di atas boleh...boleh jadikan pic profil fb nih..

Nurul Jannah berkata...

@Naz Ieqa:boleh,silakan^^,

S..U..D..@..I..S berkata...

selamt berjuang semoga berjaya canti kartun tu

Naz Ieqa berkata...

Tq yer awk...saya nk kongsikan kepada kwn2...nanti saya kreditkn utk awk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
✿ Personal Blog : Copyright 6/12/2012 © Design By Nurul Jannah Binti Ahmad ✿